Ki vagyok?

Kedves barátaim!

 
Sokan tehetik fel magukban a kérdést, miért jelölteti magát egy 23 éves ifjú a kolozsvári tanácsos címre? A választ a Szövetségen belüli folytonosság, a különböző generációk erősségének értékei adják. Egy hosszútávú építkezéshez szükséges az állandó utánpótlás, a generációs szakadékok kiküszöbölése.
Jelenleg elnöke vagyok a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórumnak, diákszenátor a Babes-Bolyai Tudományegyetemen és aktív tagja a Kolozsvári Magyar Diákszövetség KGK (Közgázdász Klub) szakosztályának. 
 
Ebben a közösségben, a magyarságért harcolók szövetségében mindenkinek megvan a helye és küldetése. Az idősebbeknek a tapasztalat, a középkorúaknak az edzettség, a fiataloknak a munkabírás, az ifjaknak a lendület és a más világlátás az erőssége. Ezen négy generáció megléte szükséges, hiszen mi nemcsak a 2012-es választásokra készülünk. Az elkövetkezendő években is folyamatosan meg kell szólítanunk a helyi közösséget és harcolnunk kell érdekeikért.
 
Programomban három fő célra fektettem hangsúlyt. Családbarát, zöld és fiatal Kolozsvárt szeretnék. Hiszem, hogy eddigi diák- és ifjúsági szervezetekben folytatott munkám során szerzett tapasztalatom ebben nagymértékben segít. A magyar fiatalok itthon tartása elengedhetetlen közösségünk megmaradásában, fontos, hogy munkahely- és otthonteremtéssel segítsük itthon maradásukat. Fontos, hogy Kolozsvár továbbra is egy hangulatos, családbarát város legyen. Méltó kulturális és szellemi fővárosa Erdélynek, amelyre magyarként is büszkék lehetünk.
 
Tanácsosjelölt kollégáimmal ehhez a munkához kérem Támogatását június 10-én!
 
Mert Kolozsvár a fővárosunk!